Advertisement

Хорватія – Іспанія : Kdssljetspieym : Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото).

Хорватія – Іспанія : Kdssljetspieym : Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото).. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua.

28wb3zse2fntm
28wb3zse2fntm from pic.sport.ua
Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Це був найкращий матч євро! Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Не проходила так далеко на.

На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч.

Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру:

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч.

Cx1uvdw4up1czm
Cx1uvdw4up1czm from sport.24tv.ua
Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Це був найкращий матч євро! Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Не проходила так далеко на. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

Xjb Xoclgfi4cm
Xjb Xoclgfi4cm from cdnimg.rg.ru
Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua.

Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі.

Posting Komentar

0 Komentar